Rólunk

Ismerj meg minket!

Köszöntünk a Masaka japán club és nyelviskola weboldalán!

Kedves Látogató!

Mindig is gondolkodtál, milyen lenne megtanulni japánul, de nem tudod hogyan vágj bele? Jó lenne érteni egy kicsit az animéket (egyszer majd felirat nélkül nézni?) Jártál már kinn, vagy tervezed, és jó lenne jobban érteni őket, barátokat szerezni? Harcművészkedsz, de nem tudsz japánul, pedig sok japán kifejezést használtok edzésen?…

Minderre viszont nincs időd, beiratkozni egy tanfolyamra pedig sok stresszel jár, ezért csak halogatod. Mégis itt vagy az oldalon.;) Mi itt a Masaka japán clubban szeretnénk lehetőséget adni a kezedbe, hogy stressz és nyomás nélkül vághass bele a tanulásba. A japán nyelvtanulás a legtöbb embernek hobbi, vagy inkább szerelem. Mi így is állunk hozzá a tanításhoz, szeretnénk olyan órákat tartani, ahol Te is jól érzed magad! 🙂 Az órák kommunikáció központúak, sok beszéd, kevés házi feladat és stressz. Nálunk egy club jellegű iskolát találsz, ahol a japán tanulás mellett a közösségépítésre is nagy hangsúlyt fektetünk. Beszélgetős összejöveteleket szervezünk anyanyelvű japánokkal, filmklubbot tartunk, teázunk, origamizunk vagy éppen kalligráfiát gyakorlunk.

Sok más információt, érdekességet találhatsz még az oldalunkon, és ha döntöttél,  válassz magadnak szimpatikus tanfolyamot vagy jelentkezz magánórára.
Ha bármi további kérdésed van, írd meg nekünk!

Várunk szeretettel az órákon! 🙂

Masaka Japán Club csapata

Díjaink

Minden csoportunk kis létszámú (5-10 fő), hogy mindenkire egyénileg oda tudjunk figyelni. A tanfolyamokon menetrend szerint haladunk, de rugalmasan. A csoportos órák ára és időpontja fix, ezzel szemben az egyéni órát megbeszélés szerint 60, vagy 90 percben, egyéni tempóban, időben, és óraszámban tartjuk.

Kis létszámú csoportban (5-10 fő)

3.750 Ft

/ alkalom20 tanóra (20×90 perc)

Heti két alkalom, vagy szombati dupla óra

75.000.- / tanfolyam

Egyéni órák

6.000 Ft-tól

/ alkalom60 vagy 90 perces órák egyéni megbeszélés szerint
https://www.youtube.com/watch?v=Ne5NfWiNaA4
Azt is megtanuljuk…

…mit jelent az, hogy icsiban. 🙂

Érdeklődni szeretnék!

Lassan elindulnak a téli csoportjaink! Ha ezekbe már nem férsz be, esetleg lekésted, akkor se szomorkodj, mert áprilistól is indítunk majd új tanfolyamokat! Jelentkezz minél hamarabb, nehogy megint lemaradj róla! 😉

Az aktuális tanfolyamainkról, eseményeinkről a facebook oldalunkon is informálódhatsz!




Masaka Club

Budapest, VII. kerület

Wesselényi utca 58, 2/20.
(30-as kapucsengő)

e-mail: masakahonbu@gmail.com

telefon: +36 30 839 2017